To Be Is Free

To Be Is Free

Transformatie coach, energetisch healer, het onbewuste bewust maken, heldervoelend, kracht van het loslaten, zelfliefde

Mijn naam is Martine Lokker en ik werk als energetisch healer en transformeer dat waar je nog mee zit en vanaf wenst te komen. Dat kan iets kleins zijn, iets wat nog onverwerkt is of een groter thema. Vaak heeft dit te maken met oude conditionering, overtuigingen, emoties, programma’s e.d. Het kan vanuit het verleden komen, eventueel vanuit een eerdere generatie, vanuit de periode dat je in de baarmoeder zat of uit je parallelle leven. Dit neem je allemaal mee in je celgeheugen.

Het kan best moeilijk zijn om dit los te laten en daardoor kan je het verleden weer terug halen naar het heden. Herhalen en herbeleven geeft drukte in je hoofd. Vanuit je hoofd komt er geen oplossing. Wel vanuit je hart en dus je gevoel. Ik voel en zie met je mee. Ik nodig je uit om naar je WERKELIJKE waarheid te gaan van je gevoel.

Een onbewust deel van onze identiteit bestaat uit een reeks kernovertuigingen, die zich voor een groot deel aan onze waarneming kunnen onttrekken. Maar toch zijn het deze overtuigingen die van invloed zijn op ons gedrag en die letterlijk bepalen wat we voelen en beleven (ego-zelf). En hier geloven we vaak in en we denken dat we dat zijn. Maar wie ben je dan werkelijk? Wij bestaan uit geest, ziel en fysiek lichaam. Wij zijn opgebouwd uit zuiver licht en liefde. Dat is de weg van je hart en geeft je het zelfvertrouwen, de innerlijke rust en liefde voor jezelf.