Joans-Flow

Joans-Flow

Energetische, transformatieve, holistische therapeut, Quantum Hypnose coach & trainer, Usui Reiki-, Shambhala MDH- & Universele Eenheid master

“Wat jij wil ervaren na mijn sessie, workshop en Beyond Limits Masterclass” is mijn uitgangspunt. Op een holistische manier, passend en op maat gemaakt begeleid ik je naar je allerbeste, krachtige Zelf die onafhankelijk van mij verder kan en de regie van het leven in eigen handen neemt.

Zelfhelende vermogens en capaciteiten heb je zelf. Door trauma, pijnlijke en heftige ervaringen zijn deze niet meer actief. Met mijn 26-jarige praktijkervaring in zelfheling, bewustzijnsverruimende en transformatieve tools, creëer ik de unieke “Releasing Mind Heart Body & Soul”. Het is een compilatie van al mijn opgedane kennis, persoonlijke ervaringen en trainingen, waardoor het effectief is. Ik maai het gras niet, ik haal de wortels eruit.

Quantum Hypnose sessies brengen je in contact met je QuantumZelf en HogereZelf.

Beyond Limits Masterclass geeft je in 3 dagen al mijn kennis en tools inclusief op afstand cleanen met bescherming en Afgestemd blijven in de hoogste frequenties. Het onmogelijke is mogelijk!

Voor meer informatie zie:

https://www.joantjioe.com
https://www.instagram.com/joantjioe
https://www.facebook.com/MijnBesteZelfZijn
https://www.facebook.com/joantjioe.com
https://vidafyglobal.com/Joan