EnergyYou

EnergyYou

Energetisch therapeut, NEI-therapie, familieopstelling, alleengeboren tweeling/meerling, chakra- en aurahealing

Als energetisch therapeut richt ik me op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door gehoor te geven aan de signalen die het lichaam afgeeft, kan het herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd worden. De meeste mensen weten niet meer hoe ze subtiele signalen van het lichaam kunnen vertalen naar hetgeen het ons duidelijk wil maken. Het fysieke lichaam zal daarom steeds rigoureuzere signalen gaan afgeven.

NEI-therapie kan ingezet worden voor legio aan fysieke en/of mentale klachten. Samen gaan we - met jouw onderbewustzijn - proberen te achterhalen wat jouw lichaam jou probeert te vertellen met deze klacht(en) en wat het nodig heeft om dit los te laten. Dit zullen we daarna ook samen doen. Op deze manier kan de energie weer gaan stromen, waardoor jouw lichaam niet meer de noodzaak voelt om je wat kenbaar te maken.

Tijdens een familieopstelling gaan we samen aan de slag om te achterhalen of er een natuurlijke balans is in jouw familiesysteem. We maken dan onzichtbare en onbewuste patronen visueel, waardoor we deze kunnen doorbreken.

Tot slot ben ik ook opgeleid om een chakra- en aurahealing aan te kunnen bieden. Tijdens zo’n consult check ik welke chakra’s (van de zeven basischakra’s) te ver open/dicht staan en zal ik dit proberen te herstellen. Ook de drie auralagen die het dichtst bij ons fysieke lichaam aanwezig zijn, zal ik grondig reinigen. Na dit consult kan de energie weer beter door het gehele lichaam stromen, waardoor ook de organen weer beter van energie voorzien kunnen worden en de vitaliteit van het lichaam kan toenemen.