Practical Health

Practical Health

Orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut en gewichtsconsulent

Stel je voor: een leven vol vitaliteit, waar je lichaam en geest in harmonie zijn. Dat is precies wat je kunt bereiken met een behandeling bij een orthomoleculair geneeskundig therapeut. Mijn aanpak richt zich op het herstellen van de balans in je lichaam met voeding als uitgangspunt. Want wat is nu gezond voor jouw lijf?

Wij gaan samen onderzoeken wat de onderliggende oorzaken van jouw gezondheidsproblemen zijn, in plaats van alleen symptomen te behandelen. Met gepersonaliseerde plannen op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften, helpen we je om je gezondheidsdoelen en optimale gezondheid te bereiken.

Of je nu worstelt met chronische aandoeningen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, gewichtsproblemen of depressies, wij bieden een holistische benadering die verder gaat dan alleen traditionele geneeskunde. Er wordt gebruik gemaakt van diverse meetmethodes zoals bioresonantie en frequentietherapie tot bloed- of urineonderzoek.

Door te kiezen voor een behandeling bij een orthomoleculair geneeskundig therapeut investeer je in je toekomstige gezondheid.
Graag tot ziens in de praktijk in gezondheidscentrum Dok Zuid in Apeldoorn!