Praktijk Petra de Boer

Praktijk Petra de Boer

Transformatie blokkades naar Licht, homeopathie, voetreflex, crystalhealer, podologie

Ik, Petra de Boer, kijk naar je als uniek mens in zijn/haar geheel, dus ook naar het totaalplaatje van de klachten/problemen/thema’s die je hebt. Hier pas ik mijn behandelingen in overleg met jou op aan. Met deze behandelingen word je je meer bewust, om meer Licht, Ruimte en Rust in jezelf toe te laten. Dit doe ik d.m.v. homeopathie, voetreflexologie, crystalhealing, meditatiebegeleiding, inzichtsessies, podologie.

Je komt steeds meer in balans, zodat je tot heling, bewustwording en zelfontwikkeling kunt komen. Het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf komt meer in balans, meer in Alignment met Alles wat is. Dit gebeurt op zielsniveau, maar ook op mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau. Ik motiveer en inspireer je bij dit proces.

Belangrijk hierbij is dat je echt een traject met jezelf wilt aangaan, want nu is het een belangrijke tijd voor transformatie, omdat we naar een hogere dimensie gaan hier op Aarde. Met langer uitstellen doe je jezelf enorm te kort, je wilt toch niet achter blijven hierin? Het is echt de moeite waard, omdat het zó mooi en bijzonder is.

Door mijn aantal jaren ervaring combineer ik mijn behandelingen met elkaar, individueel op jou aangepast, meestal in een pakket, waardoor je een heel traject volgt. Dit geeft het meest mooie en bijzondere resultaat. Mijn cliënten zijn hier ontzettend blij mee, want ze gaan echt een traject aan met zichzelf en voelen zich een ander mens; meer rust, durven stappen te zetten, meer energie, meer blijheid en alles gaat hen makkelijker af, waardoor ze gemakkelijker los kunnen laten.
Spreekt je dit alles aan, dan ben je van harte welkom en mag je een afspraak maken!