Energy Glow

Energy Glow

Salon voor schoonheid & welzijn

Energy Glow helpt je om schoonheid en gezondheid naar een hoger niveau te tillen! Onze missie is om jou te helpen je cellen weer te boosten en je fit en vitaal te voelen.

Kun jij wel wat meer energy gebruiken?
Het boosten van je energieniveau en het verbeteren van je herstellend vermogen zijn belangrijke aspecten van een gezonde levensstijl. Om een gezond en vitaal lichaam te hebben en te behouden, dienen we deze ook te onderhouden. Net als een telefoon moet ons lichaam ook opladen. Door diverse oorzaken zoals bv. een slechte levensstijl, verkeerde voeding, emotionele ervaringen of stress raakt ons lichaam ontregeld en tast het onze fysieke gezondheid aan. Onze cellen raken uit balans en werken daardoor niet meer optimaal voor ons.

Onze cellen bestaan in de kern uit energie en deze moeten we ook af en toe boosten en onderhouden. Dit helpt bij het herstellen van je lichaam en het verhogen van je energieniveau. Wij streven ernaar om jouw cellen weer te activeren, zodat het zelf herstellend vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Dit doen we door nieuwe en oude technieken te combineren met kennis op het gebied kleur, frequentie en trilling.

Next level to Beauty & Health. In al onze behandelingen werken we diep tot in de celkern.

Loop jij al geruime tijd met vage of chronische klachten?
Met deze frequentie therapie kun je lichaam helpen om het zelf herstellende vermogen te activeren en is gericht op het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid.

Geef je cellen een boost in de Energy Spa.
In de wereld van frequenties ontdekte ik dat iedere cel in ons lichaam uit energie bestaat. Als al onze cellen optimaal werken is onze gezondheid optimaal.

Door het leven, stress, emoties of een verkeerde levensstijl raken soms cellen uit balans. Ieder cel is een soort energie donut die een bepaalde frequentie draait, als deze uit balans is kan dis-ease of klachten ontstaan. Door je cellen een boost te geven activeren ze weer het zelf herstellend vermogen in het lichaam

Laat je cellen dansen! Upgrade je lijf met de juiste vibe.