GerritA

GerritA

Aardse spiritualiteit, verslavingen, trauma, geboorteverhaal, Germaanse Geneeskunde

Loop je vast en begrijp je jezelf niet waarom je doet zoals je doet? Val je vaak terug in oud (verslavings)gedrag? Frustreert het je dat je het wel weet, maar dat het toch niet lukt om het anders te doen?

Het klinkt misschien raar, maar de antwoorden vind je vaak terug in de tijd dat je bent verwekt, in de baarmoeder zat, tijdens de bevalling en vervolgens wat je op jonge leeftijd hebt meegemaakt. Alles wat we hebben gevoeld en ervaren zit opgeslagen in het celgeheugen van het lichaam. Onverklaarbaar gedrag komt dan ook vaak voort uit het geboorteverhaal.

Onze grootste verslaving is onze DENK-verslaving. Om los te komen van verslavingen in welke vorm dan ook, gaan we liefdevol en lichaamsgericht aan de slag met zaken die je blokkeren.

Verder verdiep ik me in de Germaanse Geneeskunde om de biologische wijsheid van onze cellen te ontdekken en een beroep te doen op het buitengewone zelfherstellende vermogen van ons lichaam.

Graag houd ik me bezig met aardse spiritualiteit, Ik werk vanuit mijn intuïtie en ik houd ervan om in het gewone het bijzondere te zien.